Lær dine leads bedre at kende. Sæt event-tracking på din kontaktformular

Contact Form 7 er et utrolig populært WordPress plugin, som bl.a. kan bruges til at generere leads via kontakt- og tilmeldingsformularer. Når man får et lead igennem en formular på sin hjemmeside, kan det være rigtig interessant at få noget information om den besøgende. Hvor kom leadet fra? Var det en henvisning, en kampagne, et socialt medie eller noget fjerde? Hvilke sider blev besøgt før tilmeldingsformularen blev udfyldt? Og meget mere. Det kan bl.a. hjælpe dig med at vurdere hvor du skal bruge din energi.

Læs mere

5 tips om billeder til din hjemmeside

Billeder fylder mere og mere i et flot og moderne webdesign. Derfor er det vigtigt at de bliver taget rigtigt. Selvom du har fået fat i en rigtig dygtig fotograf, er det en rigtig god idé, at tage en snak om hvad billederne skal bruges til og i hvilken sammenhæng de indgår. Ved fotografen f.eks. at der skal være en hvis kasse med tekst i højre side af billedet? Vi har samlet 5 vigtige tips i forbindelse med billeder på din hjemmeside.

Læs mere

Derfor skal du ikke bare have et 59$ WordPress-template

Der er rigtig stor forskel på WordPress-løsninger, og det kan være svært at forstå, at nogle sælger hjemmesider lavet i WordPress til 3000 kr. mens andre sælger dem for 10, 20, 30 gange så meget. Samtidig kan man på sider som themeforest.net købe templates fra 29$. Men hvorfor er det ikke nødvendigvis en god idé, bare at installere et template, eller at få sin fætter, som har taget et EDB-kursus, til at lave en hjemmeside til næsten ingen penge? Vi kommer ind på de faldgruber der kan være, samt nogle helt konkrete problemer vi er stødt på i projekter, som vi har overtaget.

Læs mere

WordPress-side hacket – Hvad gør man?

Hvad gør man når ens hjemmeside er blevet hacked? Vi blev kontaktet af et firma som havde en WordPressløsning der var blevet hacked flere gange på kort tid. Det betød at de blev blacklisted af Google, og at deres kunder havde svært ved at tilgå hjemmesiden.

Læs mere

Nyhedsbrev: Sådan øger du salget på din hjemmeside

Det kan være til stor frustration at åbne en hjemmeside på telefon eller tablet, hvis formatet kun er tilpasset en stor skærm. Det kan betyde, at et eventuelt køb bliver udskudt og glemt.
Et responsivt design tilpasser sig skærmen, uanset om hjemmesiden bliver åbnet på telefon, tablet eller computer. Det giver dig med andre ord mulighed for at være, hvor dine kunder er.

Læs nyhedsbrevet her:
http://eepurl.com/TGDDL

 

Læs mere