Drift & opfølgning

Vi sætter en ære i at følge vores løsninger helt til dørs. Målet er klart: I skal være så tilfredse, at I vil anbefale Eksakte til andre, hvis I bliver spurgt.

Derfor besøger vi jer meget gerne, også efter at det færdige produkt er leveret. Det giver jer en mulighed for at stille de spørgsmål, som måtte være dukket op ved den daglige brug, og det giver os vished for, at vores leverance lever op til det, som vi har lovet.

Løbende sparring

Hvis I ønsker det, vil vi meget gerne fortsætte som jeres faste sparringspartner og webudvikler. Selv den bedste webløsning bliver før eller siden overhalet af udviklingen – eller af konkurrenterne! Vi vil gerne give jer de regelmæssige input og foretage de små justeringer, der sikrer, at jeres site holder sig ungt, tidssvarende og dynamisk.

Den løbende sparring er jeres bedste forsikring mod, at løsningen gradvist sander til og måske helt må erstattes af en ny i løbet af 4-5 år. Derfor er ordningen en god forretning for jer, og samtidig har I glæden af, at jeres website til enhver tid er opdateret og passer til jeres forretning.

Vi tilbyder også at være jeres øjne og ører i markedet; vi kan holde øje med, hvad der rører sig på jeres område og fortælle jer, hvordan jeres kunder griber udfordringerne på nettet an.

Alt i alt tror vi på langsigtede samarbejder til fordel for både jer og os forretningsmæssigt – og også på det personlige forhold, der gør Eksakte til et særligt bureau.