Skip to content

Cowi

Kunde

Cowi

Link

International website "Stop Hate Crime"

COWI og Eksakte har samarbejdet omkring en ny international website, der skal håndtere anmeldelser af hadforbrydelser i EU. Hjemmesiden startede op i februar 2011 og til at begynde med i følgende lande: Danmark, Sverige, Tyskland, England, Irland, Portugal, Frankrig, Rumænien og Letland. Flere vil komme i den kommende tid.

Websitet “Stop Hate Crime” er en del af projektet “Tracking and Tackling Hate crime against LGBT Persons”, som sorterer under DIHR, Det Danske Institut for Menneskerettigheder, og deres partnere.

Sitet skal give statistisk materiale og information med høj detaljeringsgrad, således at myndigheder m.fl. kan få indsigt i de forskellige typer af overfald, mobning, chikane og lignende, der forekommer overfor LBTG personer – så der kan gøres indsatser for at afhjælpe/reducere problemstillingen.

Mikael Keller, Project Manager hos COWI A/S udtaler:

“Det er helt overordnet gået godt og vi har været glade for samarbejdet, blandt andet glad for fleksibilitet i forhold til tidsplaner og tilbagemelding fra brugerne. NGOerne er meget positive, selvom siden har været i gang i kort tid. De er glade for siden, som de siger er nem at bruge.”

Play Video