Skip to content

WordPress sikkerhedsaftale

Sikker og altid opdateret WordPress hjemmeside

Eksakte sørger for at de seneste opdateringer til WordPress og alle plugins er installeret. Hvis en kritisk sikkerhedsopdatering udkommer, sørger Eksakte for at opdatere dit site så hurtigt som muligt. Uanset hvilken type opdatering det er, sørger vi for at det ikke rykker ved dit indhold eller din kode på nogen måde.

Hvis du opdager en fejl på dit site, kan du altid henvende dig hos Eksakte som diagnosticerer dit problem og giver dig et realistisk bud på hvor lang tid det vil tage at løse det.

Uden en sikkerhedsaftale er Eksakte ikke ansvarlig hvis dit WordPress-site bliver hacket eller på anden måde ikke virker som det skal.

Opdatering af WordPress CMS & plugins

Vi foretager altid en backup inden vi går i gang med opdateringerne. Vores opdateringer foretages normalt uden at du bemærker det. Vi giver naturligvis besked hvis vores arbejde kræver nedetid.

Opdatering hver 3. mdr.

Vi tjekker alle dine pluging igennem og vurderer om det er hensigtsmæssigt at lave en fuld opdatering.

Restore og backup

Hvis du har brug for at gendanne filer eller database, sørger vi får at der altid ligger en frisk backup klar.

Er dit site hostet hos Eksakte backer vi dit indhold op dagligt, så du kan få det tilbage, hvis uheldet er ude.

Eksakte opdaterer WordPress på dit site, og dobbelttjekker at alt er ok, og retter småproblemer, eller tilbageruller opdateringen, hvis der opstår problemer.

Eksakte opdaterer dit tema og WordPress-plugins på sitet, dobbelttjekker at alt er ok, og retter småproblemer, eller tilbageruller opdateringen, hvis der er problemer.

Hvis sikkerheds­opdateringerne ikke kommer hurtigt nok ud, eller hvis hackere finder en bagdør til sitet, har vi en scanner, der ser efter mistænkelige ændringer i din kode.

Hvis dit site bliver hacket eller holder op med at fungere af en eller anden grund, ordner Eksakte problemerne eller genopretter dit site fra en fungerende back-up.

Pris: 500 kr. pr. måned

Ovenstående pris er pr. site og faktureres forud hver 12. måned. Alle plugins skal godkendes af Eksakte inden de installeres på sitet.

Play Video