Skip to content

WordPress udvikling

WordPress bureau & WordPress udvikling

Fleksible WordPress-løsninger der virker

Eksakte har gennem tiden leveret en lang række WordPress sites for blandt andet SOS Børnebyerne, Dansk forfatterforening, Håndværkerforeningen, Louisiana, Specsavers og mange flere.

Leder du efter et WordPress bureau, som kan hjælpe med din nye webløsning? Eller er du på udkig efter et bureau som kan programmere i WordPress? Så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Eksakte er vi kæmpe fan af WordPress. Vi har den viden der skal til for at, få mest muligt ud af WordPress og din kommende webløsning.

0 +
Webløsninger
0 +
Års erfaring

Med stor erfaring inden for WordPress, har vi et godt fundament for at skabe den perfekte løsning til dig

Ingen binding

I modsætning til mange andre bureauer, laver vi ikke bindingsaftaler på vores WordPress-løsninger. Det er dig der ejer den og du kan derfor gøre med den hvad du vil.

Personlig service

Vi går vi efter et personlig forhold til vores kunder. Derfor får du direkte adgang til de udviklere der arbejder med din løsning. Det giver både bedre resultater og et bedre samarbejde.

Support

Vores supportaftaler er enkle og nemme at forstå. Vi sørger for backup, firewall og opdatering af dit site. Har du brug for hjælp er du altid velkommen til at tinge til os.

vores arbejdsproces

Vi skaber profitable
løsninger til vores kunder

01Projektbeskrivelse

På vores første møde, sporer vi os ind på dine behov og ønsker.

02Indledende møde

Vi vender retur med et overblik over projektet og et tilbud.

03Implementering

Vi påbegynder implementering af din nye webløsning.

kunde udtalelse

Hvad vores kunder siger om vores arbejde

“Jeg bruger altid Eksakte til de lidt mere komplicerede og krævende webløsninger jeg laver for mine kunder. Det går altid gnidningsfrit og jeg ved at jeg leverer 100% kvalitet til min kunde, når Eksakte har stået for opgaven. Selv når jeg ikke selv er indover, henviser jeg altid folk til Eksakte, fordi jeg ved at de er til at stole på og de yder den bedste service.”

Heidi Østergaard
Brand Designer / Feinful

Play Video