Skip to content

Ørsted

Kunde Navn

Ørsted

Link

Projektet

Eksakte har udviklet en intranetløsning til afvikling af løbsdeltagelse i DHL Stafetten, hvilket kan lyde lidt banalt, indtil man realiserer sig, at Ørsted jo har flere tusinde ansatte og opstiller ca. 100 løbehold svarende til 500 løbere.  Den enkelte medarbejder tilmelder sig på intranettet og bestiller bl.a. løbetrøje i den rigtige størrelse, som systemet herefter genererer bestillingslister til producenten af. Disse kommer så tilbage afdelingsvis med korrekte navne på brugerne – ligesom deltagerlister akkumuleres uden at binde interne medarbejdere i web- eller HR-afdelingerne.

“Vi har været meget tilfredse med systemet, og vi har fået rationaliseret vores tid i forhold til afvikling af dette HR-projekt og vi benytter det igen til dette års DHL Stafet.”
Line Svane Pedersen, Ørsted, Communication & Reputation

Grafisk løsning

Ørsted laver årligt mange grafiske produktioner, lige fra informationsmateriale og brochurer til årsrapporter. Disse forskellige materialer kan have mange forskellige varianter afhængigt af modtagerne. Ørsted har behov for at kunne finde tilbage, endog flere år bagud, samt identificere den enkelte publikation og dens baggrund. Disse opgaver er i dag håndteret via et system udviklet af Eksakte.

Undervisning

Undervisning er ligeledes varetaget af Eksakte og vi har undervist medarbejdere i Danmark og Holland i brugen af de forskellige systemer, ligesom vi varetager den løbende support og bidrager, når der skal justeres på kampagner, arrangementer eller ren håndtering af kortvarige aktiviteter 

Play Video